• Image
  • Image

Novo u Esteworld-u!

Transplantacija kose je važna odluka koja Vam mijenja život. Razumijeti detalje Robotskog postupka pomoći će Vam da utvrdite da li je to prava stvar za vas. Moraćete da znate šta da očekujete prije, za vrijeme i nakon operacije, kao i kada možete očekivati rezultate.

Robotska transplantacijakose

Transplantacija kose je važna odluka koja Vam mijenja život. Razumijeti detalje Robotskog postupka pomoći će Vam da utvrdite da li je toprava stvar za vas. Moraćete da znate šta da očekujete prije, za vrijeme i nakon operacije, kaoi kada možete očekivati rezultate.

 

Robotska transplantacija kose je dizajnirana sa vama na umu. Razvijenu saradnji sa vodećim ljekarima i istraživačima, ova “State of the art”tehnologija je stvorena da eliminiše nagađanja i umor povezan sa ručnimmetodama, bez ožiljaka, komplikacija i zastoja postojećeinvazivne hirurške tehnike. Za razliku od starijih metoda transplantacije, nisupotrebni šavovi, čineći Vaš postupak skoroneprimetnim. Sada možete očekivati prirodnije rezultate bez nuspojava, brže vrijeme oporavka i bolji rezultat od starijihtehnika.

U početnoj fazi, kosa
se selektivno vadi, preciznost robota obezbjuje dosledno selektovanje korijena. Napredna robotika daje brzinu i preciznost, nedostupan manuelnim-ručnim tehnikama. Robotska transplantacija kose štiti postojeću, zdravukosu.Tokompostupka


Tokom Robotskog postupk
a, Vi ste u sjedećempoložajui klinički tim će učiniti sve štomože kako bi Vam osigurali udobnost. Lokalnaanestezija koristi se tokom postupka.
L
jekar uz pomoć robotskogsistema će koristiti napredne algoritme kako bi odabrali najbolje dlake za transplantaciju, uz očuvanjeiprirodan izgled Vaše donatorske oblasti. Nakon postupka vađenja, vaša kosa se tada presađuje na određenu oblast.


Nakon postupku

Vi ćete biti u mogućnosti da se vrate kući odmah
posle okončanja postupka. Vaš lekar ćevas uputiti kako da se brinete za svoju novo presađenu kosu.


Vaš novi rast kose

Pratite uputstva svog lekara o tome kako da šampon
irate ivoditebrigu o kosi. Vaša nova presađena kosa, kao i ostatak Vaše kose, stalno rastetokom vremena. Nakon nekoliko meseci, Vi ćete početi da viditenovi rast kose. Oko šest meseci, primijetićete značajan rast.Vaša kosa će nastaviti da raste na tretiranim područjima tokom vremena. Moćićete da vodite računa o Vašoj kosi kao i obično.