• Image
  • Image

Doček Nove 2015. U Budvi biće najbolji do sada!

Budvane i njihove goste u novogodišnjoj noći na prelazu iz 2014. u 2015, na tradicionalnom dočeku ispred zidina Starog grada 31. decembra zabavljaće Bijelo dugme i Goran Bregović.

Prve januarske večeri biće upriličen koncert popularnog hrvatskog kantautora Tonija Cetinskog, dok će naredne večeri nastupiti legende ex-Yu roka „Parni valjak“.

Bijelo dugme ove godine obilježava 40 godina od izlaska prvog albuma „Kad bi’ bio bijelo dugme“. To će biti prilika za sve ljubitelje njihove muzike da uživaju uz legendarne hitove: „Ima neka tajna veza“, „Šta bi dao da si na mom mjestu“, „Tako ti je mala moja“... U prodaji će se 14. novembra pojaviti „Bijelo dugme Box Set Deluxe“ na kojem se nalazi 77 pjesama ovog benda sa 10 albuma.

Toni Cetinski u Budvi će se predstaviti starim, kao i novim hitovima, među kojima je i duet „Zabluda“ sa Željkom Joksimovićem, koji će već krajem ovog mjeseca zajednički promovisati širom regiona.

Još jedna legendarna grupa koja će obilježiti četiri decenije postojanja su i zagrebački rokeri „Parni valjak“ koji su svojim spektakularnim koncertom uljepšali prvi dan 2013. na istoj sceni ispred zidina Starog grada u Budvi.